Thursday, December 29, 2016

Kansamme pettureina; anne berner, juha sipilä, petteri orpo jne eduskunnassa, virkamiehinä, demlajuristeina sellaisia tahoja jotka pitäisi lopettaa kuten desantit viime sodissa aina tavattaessa

Kansamme pettureina; anne berner, juha sipilä, petteri orpo jne eduskunnassa, virkamiehinä, demlajuristeina sellaisia tahoja jotka pitäisi lopettaa kuten desantit viime sodissa aina tavattaessa 

Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere 
http://kuntavaaliehdokas.blogspot.fi

Kansakuntamme sisäinen turvallisuus ja elinmahdollisuudet pienenevät ja kaventuvat päivä päivältä hallituksen matuinvaasion suojelun ymv:in toimien takia. Jopa joulurauhaa pitää nykyään turvata armeijan toimin




Anne Berner maksettu kansakuntamme desantti, tässä jää otto ville kusinenkin kakkoseksi ja kakkoseen kuin Tom of Finland samaan paskareikään:





----


Kansakuntamme keskuuteen on päästetty perättäisten hallitusten ja eduskunnan suostumuksella maatamme pikkuhiljaa kalifaatikseen hamuavia tahoja. 

Ohessa ote verkkosivuiltaan nettilainauksena Jukka Ketosen taltioimana 29.12.2016:

-------------

Toivottavasti Helsingin Herrat eivät hairahdu lapsellisuuttaan myöntämään lupaa suurmoskeija-/islamistikeskuksen rakentamiseen.
Helsingin Muslimien sivuilta löytyy mm. allaolevan kaltaisia opetuksia, joissa esim minut lasketaan viholliseksi:
"Muslimina on tärkeätä kenet valitsee ystävikseen. 
Suomeksikin on sananlasku "ystävät tekevät kaltaisekseen".
Mitä me muslimit haluamme saavuttaa on Allahin tyytyväisyys, joten kaikki mitä me teemme tässä elämässä täytyy myös miellyttää Allahia. Joten ystävätkin tulee valita sen mukaan.
On vain tosiasia, että ihminen ja varsinkin nuoret helposti samaistuvat ystäviinsä ja heistä tulee heidän kaltaisiansa, joten muslimeina meidän täytyy valita ystävämme hyvin.
Millainen on hyvä ystävä? Häneen voit luottaa, hän auttaa sinua, hän ei puhu pahaa sinusta, hän kuuntelee sinua, hän kehoittaa aina sinua tekemään hyvää ja kieltää sinua tekemästä pahaa. Millainen on huono ystävä? Hän valehtelee, pettää, kertoo salaisuutesi, kutsuu sinua tekemään pahaa ja huonoja asioita ja vähättelee kun haluaisit tehdä hyvää. Ole siis varovainen kenet otat ystäväksesi.
Profeetta (saaws) on sanonut: "Henkilö seuraa hänen ystäviensä uskoa, joten katso kenet valitset ystäväksesi."
Joten jos haluamme säilyttää uskomme, niin meidän tulisi valita hyvät ystävät joihin Allah on tyytyväinen, jotta pysyisimme suorallatiellä.
Kahdessa autenttisessa Profeetan (saaws) hädithissä meitä on käsketty pitämään yhtä vain uskovien kanssa joita Hän rakastaa.
He jotka eivät muistuta meitä meidän päivittäisistä rukouksista ja he jotka eivät anna meille vilpittömiä neuvoja he ovat todellisuudessa vihollisiamme eikä ystäviämme. "
-------------------------------------------------

Tuhoamme ja kansanmurhaamme edustavat erilaiset puolueloiset vastuuseen maanpetturuudestaan ankarimman mukaan:
---------------------------------------------------------




-----------------------------------
Kaarnaveneistä innovaatio nyky-Suomessa. Kyllä kelpaa nauru kusettajillemme, kun varat käytetään matuinvaasion kusettajille ja oman kansan hätää ja hädänalaisten asemaa heikennetään verotuksella, ulosottolain kiristityksin
--------------------------

Kansamme pettureina; anne berner, juha sipilä, petteri orpo jne eduskunnassa, virkamiehinä, demlajuristeina sellaisia tahoja jotka pitäisi lopettaa kuten desantit viime sodissa aina tavattaessa

http://mustaa-huumoria.blogspot.fi/

---
Miehittäjä-Ryssään ei ole luottamista sen enempää kuin jihadisti-imaamin jollotukseen:



Tämä tarina on totta. Aikalaisbloggari
Seppo Lehto Tampere

 -------------------------------------

1 comment:

  1. Vastustakaamme Anne Bernerin ja Juha Sipilän haaveksimaa uutta sovjet-valvontajärjestelmää autoverotuksen ns. uudistuksena simkortteineen http://vastustakaa-valvontayhteiskuntaa.blogspot.fi Tulkaa mukaan kommentoimaan eri foorumeille aiheesta, kiitos

    ReplyDelete